Ansatte

Elisabeth Steen

Daglig leder / rektor
Elisabeth er cand.philol. fra Universitetet i Oslo og har lang erfaring som leder fra litteratur- og kulturfeltet.

Ola Jonsrud

Faglærer grafikk
Ola er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og fikk sin MFA i grafikk i 2011. Han ble innkjøpt av Nasjonalmuseet allerede samme år. Ola har blant annet stilt ut på Norske Grafikere og deltatt på flere gruppeutstillinger, som utstillingen Avtrykk. Tresnitt fra fem århundrer på Nasjonalgalleriet i 2016.

Catrine Thorstensen

Undervisningsinspektør / faglærer
Catrine er undervisningsinspektør og underviser i animasjon. Hun har også ansvaret for skolens avgangsutstilling. Catrine er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo, har stilt ut på Tegnerforbundet og Oslo Kunstforening og deltatt i flere gruppeutstillinger.

Tore Lyngseth

Faglærer form
Tore underviser i tredimensjonal form og installasjon. Han er utdannet ved Statens Håndverks- og kunstindustriskole, Statens Kunstakademi og St. Martins College i London, og har stilt ut på Trafo kunsthall og Sørlandets kunstmuseum. Tore har undervist på Statens Kunstakademi og på andre kunstfagskoler.

Tone Hagen

Faglærer tegning
Tone tok hovedfag ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i 1985 og har blant annet stilt ut på Galleri Svae i Gjøvik, Akershus Kunstnersenter og Asker Kunstforening, og deltatt på en rekke kollektivutstillinger.

Hanne L. Nielsen

Faglærer farge og maleri
Hanne er utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo og har også undervisningserfaring fra samme sted. Hanne har hatt utstillinger ved blant annet. Kunstbanken Hedmark kunstsenter og Kunstnerforbundet, og hennes arbeider er innkjøpt av Norsk kulturråd og Nasjonalmuseet.