Parallell – Avgangsutstilling 2019

Andre trinn på Asker kunstfagskole avslutter to års fagutdannelse og holder i den forbindelse en avgangsutstilling. Den vil bli holdt i Asker Kunstforening, lokalisert i idylliske Vollen. Dette er andre året elevene får mulighet til å arrangere her. Fjorårets utstilling var en stor suksess og vi satser på gjentagelse.

Etter to år fylt med spennende forelesninger, kunnskapsrike gjestelærere og støttende faglærere har avgangselevene fordypet seg i selvstendige arbeider. Dette blir samlet i utstillingen Parallell. To rette linjer er parallelle når de ligger i samme plan og ikke skjærer hverandre, uansett hvor langt de forlenges.

Vi ønsker alle og enhver hjertelig velkommen til vernissage torsdag 30.mai kl.18:00! Ordfører Lene Conradi vil holde en tale og det vil også bli et musikalsk innslag av artisten Mesle (Veslemøy Heyerdahl). Sjekk henne ut her: https://soundcloud.com/mesle

250 Bussen stopper i Vollen, bare 2 min gangavstand til galleriet. For de av dere som kommer fra Oslo er det også mulig å ta B20 båten fra Aker brygge, den tar ca 25 min.

Åpningstider:
30. mai 18:00 – 20:00