Informasjon fra skolen

Asker Kunstfagskole holder midlertidig stengt fra torsdag 12. mars til og med 17. april.  Alle våre studenter vil bli oppdatert om endringer via SMS og e-post. Skolen følger sentrale og lokale myndigheters råd og beslutninger for å forebygge smittespredning i forbindelse med koronaviruset.

Studenter ved skolen skal i denne perioden jobbe hjemme, og skolens ansatte er tilgjengelig for veiledning via e-post og telefon.

Skal du søke om studieplass for skoleåret 2020-21, kan du bruke vårt søknadsskjema som vanlig. Søknadene blir vurdert som planlagt straks etter søknadsfristen 15. mai. Søknadsskjema finner du her >>

Hvis du har spørsmål, kontakt skolens kontor på post@askerkunstfagskole.no eller telefon 66 79 63 04.

(Innlegget ble oppdatert 01.04.20)