Høstsemesteret er i full gang – et lite innblikk

Skoleåret er i godt i gang med en flott gjeng studenter! I tillegg til undervisning med våre faste faglærere har det vært gjesteforedrag og dagstur til Vestfossen, og flere workshops er på gang i tiden framover….

Fellestur til Vestfossen
Forrige uke var det felles busstur for begge klassene til Vestfossen Kunstlaboratorium, hvor vi ble tatt godt i mot av daglig leder Lars-Andreas Kristiansen og omviser Hedda Shaw. Etter omvisning i hovedutstillingen «Contemporary Chaos» var det deilig lunsj i Café Cellulose, før vi hadde kunstnersamtaler i utstillingen «Truckene suser fram og tilbake» og spennende  atelierbesøk hos Siv B. Vatne og Lars-Andreas Kristiansen på Arena Vestfossen.

Gjestelærere
Forrige uke hadde 2.klassestudentene den første av mange workshops med våre dyktige gjestelærere: Illustrasjon med Lars Aurtande, som følges opp av grafisk design med Tom Aanensen, og skrivekurs med Kari Brænne. Senere i år blir det video med Leif Gaute Staurland, performance med Eivind Reierstad og tekstil med Siren Dversnes Dahle. 1. klasse skal etterhvert ha digitalt fotografi & photoshop med May B. Langhelle og rom & arkitektur med Hilde Rognskog. I tillegg er det selvfølgelig fullt program med våre faste lærere Tone, Hanne, Karen, Tore, Ola og Laima.

Instagram / Facebook
Ønsker du å se flere bilder fra studentenes hverdag på Asker Kunstfagskole? Følg oss på sosiale medier. Du får to ulike perspektiver:  Vår Instagram-konto blir i år styrt av 2. årsstudent Tina Breilid, mens det er vår faglærer Tone Hagen som oppdaterer Facebook.

Klikk på linker for å følge oss:

https://www.instagram.com/asker_kunstfagskole/?hl=en

https://www.facebook.com/askerkunstfagskole/