SØKNAD OG OPPTAK

Det kreves ingen formell forutdanning for å søke skolen. Mange har fullført videregående opplæring, annen aktuell utdanning eller arbeidet på egen hånd. Alt opptak er basert på utfylt søknadsskjema og innsendte/innleverte arbeider.

Klikk for søknadsskjema:

Link til word – dokument      SØKNADSSKJEMA

Link til PDF      SØKNADSSKJEMA

10_en komp

OPPTAKSPRØVER 2017

Vi ber om at du sender oss 5-10 valgfrie arbeider inklusive skisser. Det kan være tegninger, fargearbeider, foto, tekstilarbeider etc. Det viktige er at arbeidene sammen med det du skriver på søknaden forteller litt om dine interesser og hva målet ditt er. Du kan bruke nye og eldre arbeider.

Du kan sende søknaden med bilder via e-post eller på en CD med arbeidene i jpeg format.
Dersom du har problemer med å sende søknaden elektronisk, kan du sende eller levere arbeidene til skolen. Da må arbeidene pakkes flatt og leveres uten glass og ramme, og hvert enkelt arbeid må merkes tydelig med navn!

Søknader med originalarbeider vil bli returnert i september dersom porto kr 55,– legges ved.
Studenter som begynner ved skolen kan hente innsendte arbeider etter skolestart.

Søknadsfrist: 15. mai

.

Søknad vedlagt arbeider sendes/leveres:
ASKER KUNSTFAGSKOLE
Ny Besøksadresse: Hagaløkkveien 13, 1383 Asker
Postadresse inntil videre: Postboks 4, 1380 Heggedal
E-post: post@asker-kunstskole.no

Studieavgift

Studieavgiften er kr 16 000,– pr semester for både første og andre år. Dette beløpet betales forskuddsvis ved semesterstart. Et depositum på kr 2 000,– betales når man aksepterer plassen. Dette trekkes fra studieavgiften for høstsemesteret. I tillegg betaler studentene det meste av skolemateriellet selv som utgjør kr 2500,– pr semester.

Skoleåret starter ultimo august 2017 og avsluttes primo juni 2018.
Daglig undervisningstid er kl. 9.00-15.00, enkelte dager til kl. 16.00.

TILBAKE TIL TOPPEN