Høstens inspirerende gjestelærere!

Denne uka jobbes det intensivt med tegneserier sammen med gjestelærer Sigbjørn Lilleeng. Sigbjørn har blant annet gitt ut tegneserieboka Mellom planeter (2016),  som fikk sølv i Årets vakreste Bøkers tegneseriekategori, og Apefjes (2011) i samarbeid med Tor Erling Naas. Vi har også hatt besøk av andre dyktige fagpersoner som har holdt workshops for både 1. og 2. klasse:

Workshop - tegneserie

Workshop - Visuell kommunikasjonTidligere i høst hadde vi besøk av Geir Helgi Birgisson, for 2-ukers workshop i visuell kommunikasjon for studentene i 2. klasse! Geir Helgi er grafisk designer, musiker, kunstner m.m.

Ina Pillat hadde workshop i video for 2. klassestudentene i september, med tittel «The Digital Viking». Ina er dokumentarfilmskaper med bred erfaring fra film, media, kunst og design. Resultatene kan du se på skolens YouTube-kanal, klikk på link her!

Neste uke kommer May B. Langhelle for å gi 1. klasse innføring i digitalt fotografi og redigering/Photoshop. Vi gleder oss!

Og mellom disse har våre faste lærere variert undervisning i tegning, farge, form og grafikk!