Høstens inspirerende gjestelærere!

Denne uka jobbes det intensivt med tegneserier sammen med gjestelærer Sigbjørn Lilleeng. Sigbjørn har blant annet gitt ut tegneserieboka Mellom planeter (2016),  som fikk sølv i Årets vakreste Bøkers tegneseriekategori, og Apefjes (2011) i samarbeid med Tor Erling Naas. Vi har også hatt besøk av andre dyktige fagpersoner som har holdt workshops for både 1. og 2. klasse:

Workshop - tegneserie

Fortsett å lese Høstens inspirerende gjestelærere!

Studietur til Veneziabiennalen!

Studenter og lærere hadde intense og lærerike dager med mange store kunstopplevelser på høstsemesterets studietur til Venezia. I tillegg til Veneziabiennalen 2017 ble det blant annet besøk på Gallerie dell’Accademia, Peggy Guggenheim Collection, og Damien Hirst’s utstilling «Treasures from the Wreck of the Unbelievable». Faglærere på turen var Tore Lyngseth og Hanne L. Nielsen. (foto av Susanne K. Johansen)

Fortsett å lese Studietur til Veneziabiennalen!

Stilling ledig

Vi søker en aktiv og kunnskapsrik billedkunstner til en 50 % stilling som undervisningsinspektør ved skolen. Stillingen vil inkludere noe undervisning.
Stillingen er utlyst i Billedkunst nr. 5, søknadsfrist 10. oktober.