9 LIV – Avgangsutstilling 2018, Asker Kunstfagskole

31. mai – 7. juni
Sommergalleriet Asker Kunstforening, VollenAndreårsstudentene ved Asker kunstfagskole skal avholde sin årlige avgangsutstilling, og ønsker alle og enhver hjertelig velkommen til vernissage torsdag 31.mai kl 18:00!

For første gang skal skolens avgangsutstilling holdes i sommergalleriet til Asker kunstforening som ligger i Vollen, et utrolig idyllisk og vakkert lite sted langs den meget populære kyststien.

Utstillingens tittel er «9 liv», da det er ni studenter som stiller ut verk fra ni svært forskjellige personligheter, med forankringer i både inn og utland. Over de siste to årene har de studert og skapt kunst sammen, og nå skal veiene skilles.

Denne utstillingen vil være et felles springbrett for reisen videre, og vi håper at så mange som mulig vil komme å dele denne veldig spesielle og viktige begivenheten med oss.

Link til Facebook-event >>

Adresse: Arnestadveien 2, 1390 Vollen
(Fra Oslo: Buss 250 til Vollen. Fra Asker: Buss 290/285 til Blakstad terminal, buss 250 derfra)

Åpningstider:
Fredag 1. juni – onsdag 6. juni  kl. 11-18